Het logo

Het Hexagon beeldlogo staat voor de integrale methodiek die ik hanteer als vitaliteitsprofessional. Het leven begint met de punten waarmee de lijnen met elkaar zijn verbonden. Elk punt staat voor een element in je leven. Dit kan zijn je voeding, stress, focus, beweging, omgeving, wilskracht, slaap, natuur, energie, werk of een ander onderdeel uit je leven.

Vervolgens zijn er de lijnen die de verbindingen maken tussen de punten, waardoor de elementen met elkaar zijn verbonden en dus met elkaar samenhangen (integraal). Deze lijnen staat elk voor een bepaald gedragspatroon en houden verband met elkaar. Hiermee kan jij invloed uitoefenen op de lijnen en dus je gedrag aanpassen of ombuigen indien het je doel dient.

“MOOVZ” staat voor mijn bedrijf, zowel letterlijk – de mens is gemaakt om te bewegen en jij bepaalt hoe je beweegt- als figuurlijk – je beweegt je voort in je leven en jij bepaalt zelf hoe jij je voortbeweegt-.

“In Mind & Motion” staat voor bewustwording van jouw huidige leefwijze en ook meteen de connectie ertussen: de kans om vitaler te zijn, te worden en te blijven als je mentaal (Mind) en fysiek (Motion) vooruitgang boekt en ook actief blijft zolang je ze op elkaar laat aansluiten. Daarin speelt gevoel en gedrag een grote rol.

error: *Inhoud is beveiligd*